Kada podržite Kreni-Promeni, ne samo da dajete nama finansijsku podršku za sve naše aktivnosti, već samim tim direktno doprinosite da se određena promena kreira.

Donacije građana su jedan od ključnih segmenata naše organizacije, te iz tog razloga želimo da postanemo u potpunosti zavisni od građana, kako bismo odgovarali samo njima i NIKOME drugom. Želimo da se oslobodimo projektnog finansiranja, od raznih poziva na sponzorsku saradnju, i od drugih spoljnih faktora kako bismo mogli da radimo stvari koje samo MI zajedno sa ostalim građanima Srbije želimo da radimo, menjamo ono što je suštinski važno i zajedno koračamo do onoga što je svima nama neophodno.. do zdravije, slobodnije i pravednije Srbije. Pre nego što izvršite DONACIJU molimo Vas da pročitate našu Donatorsku politiku.

Kreni - Doniraj -Promeni
Svaki doprinos nam izuzetno znači kako bismo naš online aktivizam pretočili u realnu moć i u ostvarive promene.
500 RSD
1.000 RSD
1.500 RSD
2.000 RSD


Vaša donacija može finansirati:

Donaciju možete izvršiti u samo nekoliko klika:

Aktivni sistemi uplate Vaše donacije i aktivni sistemi za zaštitu vaših podataka prilikom donacije:

Zašto nam je to neophodno?

Kreni-Doniraj-Promeni!

Svakodnevno naporno radimo da ostvarimo našu viziju, a to je da doprinesemo u stvaranju zdravije i slobodnije Srbije. Sloboda,pravda, solidarnost su vrendnosti koje nas pokreću i kojima se vodimo, naš moto i ono zbog čega ustajemo ujutru, ono što želimo da implementiramo u naš sistem, ali nam je za to neophodna TVOJA pomoć!

Sve naše aktivnosti zahtevaju dosta sredstava za realizaciju, te nam je iz tog razloga potrebna pomoć kako bismo mogli da nastavimo da nižemo POBEDE, ali i da unapređujemo naš rad.