Zašto nam je to neophodno?

Kreni-Doniraj-Promeni!

Svakodnevno naporno radimo da ostvarimo našu viziju, a to je da doprinesemo u stvaranju zdravije i slobodnije Srbije. Sloboda,pravda, solidarnost su vrendnosti koje nas pokreću i kojima se vodimo, naš moto i ono zbog čega ustajemo ujutru, ono što želimo da implementiramo u naš sistem, ali nam je za to neophodna TVOJA pomoć!

Sve naše aktivnosti zahtevaju dosta sredstava za realizaciju, te nam je iz tog razloga potrebna pomoć kako bismo mogli da nastavimo da nižemo POBEDE, ali i da unapređujemo naš rad.

Kada podržite Kreni-Promeni, ne samo da dajete nama finansijsku podršku za sve naše aktivnosti, već samim tim direktno doprinosite da se određena promena kreira.

Donacije građana su jedan od ključnih segmenata naše organizacije, te iz tog razloga želimo da postanemo u potpunosti zavisni od građana, kako bismo odgovarali samo njima i NIKOME drugom. Želimo da se oslobodimo projektnog finansiranja, od raznih poziva na sponzorsku saradnju, i od drugih spoljnih faktora kako bismo mogli da radimo stvari koje samo MI zajedno sa ostalim građanima Srbije želimo da radimo, menjamo ono što je suštinski važno i zajedno koračamo do onoga što je svima nama neophodno.. do zdravije, slobodnije i pravednije Srbije. Pre nego što izvršite DONACIJU molimo Vas da pročitate našu Donatorsku politiku.

Ako želite da Vam poklonimo do 3 bedža sa plućima, sve što treba da uradite je da odaberete tu opciju. Ako želite 5 bedževa, minimalna donacija je 300 dinara, 10 bedževa ćemo Vam poslati ako uplatite minimalnu donaciju od 500 dinara. Ako želite Kreni-Promeni masku, minimalna donacija je 500 dinara.

Važna napomena: poštarina nije uključena u donaciju.

Za sve građane kojima je proces donacije preko našeg formulara nejasan, ili jednostavno nemaju poverenja u sisteme za uplate preko interneta , postoji tradicionalniji način za uplatu vaše donacije.

Potrebno je da samo popunite uplatnicu kao na primeru ispod ovog teksta i uplatite u vašoj najbližoj pošti, ili banci.​

Podaci za uplatu:
Svrha uplate: Donacija.

Primalac: Udruženje građana Kreni-Promeni, Dobračina 17, 11000 Beograd.

Račun primalaca: 160-6000000858434-97

Šifra plaćanja: 189 ili 290

Ukoliko je neophodan poziv na broj, možete upisati: 1

Kreni - Doniraj -Promeni
Svaki doprinos nam izuzetno znači kako bismo naš online aktivizam pretočili u realnu moć i u ostvarive promene.

Odaberite opciju

300 RSD
500 RSD
1.000 RSD
2.000 RSD

Ili upišite sami
Napomena: poštarina se naplaćuje.
Vaša donacija može finansirati:

Donaciju možete izvršiti u samo nekoliko klika:

Aktivni sistemi uplate Vaše donacije i aktivni sistemi za zaštitu vaših podataka prilikom donacije: