Zašto nam je to neophodno?

Kreni-Doniraj-Promeni!

Svakodnevno naporno radimo da ostvarimo našu viziju, a to je da doprinesemo u stvaranju zdravije i slobodnije Srbije. Sloboda,pravda, solidarnost su vrendnosti koje nas pokreću i kojima se vodimo, naš moto i ono zbog čega ustajemo ujutru, ono što želimo da implementiramo u naš sistem, ali nam je za to neophodna TVOJA pomoć!

Sve naše aktivnosti zahtevaju dosta sredstava za realizaciju, te nam je iz tog razloga potrebna pomoć kako bismo mogli da nastavimo da nižemo POBEDE, ali i da unapređujemo naš rad.

Kada podržite Kreni-Promeni, doprinosite dostizanju cilja organizacije koja sve potrebe zadovoljava finansiranjem iz donacija građana.

Donacije građana su jedan od ključnih segmenata naše organizacije, jer naše promene i jesu posvećene građanima. Svakom pojedincu koji u našoj borbi vidi nadu ili priliku da i sam postane deo promena. Samo mi, zajedno, možemo učiniti ovo društvo boljim, a na tom putu se nalazi i pitanje finansiranja, funkcionisanje i život naše organizacije. U vama vidimo ljude koji su deo naših promena, ali i ljude koji ih zajedno sa nama beleže. Zajedno vraćamo osmehe, a na putu do osmeha, veliku pomoć vidimo u vama, zato DONIRAJ, da zajedno nastavimo sa pozitivnim promenama.

 Pre nego što izvršite DONACIJU molimo Vas da pročitate našu Donatorsku politiku.

Ako želite da Vam poklonimo do 3 bedža sa plućima, sve što treba da uradite je da odaberete tu opciju. Ako želite 5 bedževa, minimalna donacija je 300 dinara, 10 bedževa ćemo Vam poslati ako uplatite minimalnu donaciju od 500 dinara. Ako želite Kreni-Promeni masku, minimalna donacija je 500 dinara.

Napomena: Nakon donacije ne snosite dodatne troškove , prilikom slanja poklona, mi plaćamo poštarinu.

Za sve građane kojima je proces donacije preko našeg formulara nejasan, ili jednostavno nemaju poverenja u sisteme za uplate preko interneta , postoji tradicionalniji način za uplatu vaše donacije.

Potrebno je da samo popunite uplatnicu kao na primeru ispod ovog teksta i uplatite u vašoj najbližoj pošti, ili banci.​

Podaci za uplatu:
Svrha uplate: Donacija.

Primalac: Udruženje građana Kreni-Promeni, Dobračina 17, 11000 Beograd.

Račun primalaca: 160-6000000858434-97

Šifra plaćanja: 189 ili 290

Ukoliko je neophodan poziv na broj, možete upisati: 1

Kreni - Doniraj -Promeni
Svaki doprinos nam izuzetno znači kako bismo naš online aktivizam pretočili u realnu moć i u ostvarive promene.

Odaberite opciju

300 RSD
500 RSD
1.000 RSD
2.000 RSD

Ili upišite samiVaša donacija može finansirati:

Donaciju možete izvršiti u samo nekoliko klika:

Aktivni sistemi uplate Vaše donacije i aktivni sistemi za zaštitu vaših podataka prilikom donacije: