Kreni-Promeni

O nama

Ko smo mi?

Imamo višegodišnje iskustvo u organizovanju zajednice. Okupili smo se u želji da Srbiju učinimo delima boljim mestom za život, a ne rečima. Cenimo različitosti i vrednujemo to što svako od nas donosi drugačiju perspektivu u naš tim. Voleli bismo da u promene koje pokrećemo uključimo i vašu, kako bismo ih pravili po meri svih nas.

Misija

Misija

Naša misija je da dobrim strateškim planiranjem mobilišemo i organizujemo građane da zajedno sa nama grade i stvaraju kvalitetniju i zdraviju Srbiju, rešavajući probleme sa kojima se njihova zajednica suočava i boreći se za konkretne pozitivne promene. Ta borba se ogleda u online peticijama, protestima, kreativnim akcijama, medijskim pritiskom i predlaganjem pravno relevatnih rešenja zvaničnicima koji su nadležni da se taj problem reši.

Vizija

Vizija

Ne želimo da se bežimo u potrazi za boljim životom. Mi želimo da živimo u Srbiji gde svi imamo podjednaka prava i slobodu; gde su svi članovi zajednice jednaki nezavisno od toga koliku moć, ili resurse oni poseduju.

Кoje su to vrednosti koje nas pokreću?

Sloboda

Zato što bez nje nema života.

Pravda

Zato što želimo da živimo u pravičnom sistemu koji poštuje različitosti i vrednuje pravila igre oko kojih smo se svi složili.

Solidarnost

Zato što jedni bez drugih možemo, ali ne želimo

Dosadašnji uspeh

Šta smo do sada postigli?

0 +

Pokrenutih Peticija

0 +

Prikupljenih potpisa

0 +

Promena

Koja je tvoja #idejazapromenu

Tim Кreni-Promeni ti pruža idealnu priliku da pokreneš svoju peticiju i rešiš problem sa kojim se tvoja zajednica trenutno suočava. Sve što treba je da popuniš upitnik , a ukoliko peticija ispunjava kriterijume, neko od nas će te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Upoznajte tim

Kreni-Promeni

NAŠ TIM

Marina Pavlić
Izvršni Direktor
marina.pavlic@kreni-promeni.org
Savo Manojlović
Direktor Kampanja
savo.manojlovic@kreni-promeni.org
Kristina Urošević
Kampanje
kristina.urosevic@kreni-promeni.org
Nikola Arsenić
Kampanje
nikola.arsenic@kreni-promeni.org
Aleksandar Đorđević
Tech
aleksandar.djordjevic@kreni-promeni.org
Nataša Vlajsavljević
PR
natasa.vlajsavljevic@kreni-promeni.org
Jovan Janjić
Donacije
jovan.janjic@kreni-promeni.org