KO SMO MI?

O NAMA

Pokreću nas vrednosti i nade svakodnevnih ljudi, a ne stranačka politika. Kreni-Promeni jeste i ostaće nezavisna zajednica. Članovi dolaze iz svih sfera života, a ono što nas okuplja je zajedničko uverenje u pravičnost, solidarnost i hrabrost. Pokrećemo kampanje do kojih nam je stalo na poljima ekološke pravde, ljudskih prava, ekonomske pravičnosti i demokratije.

Misija

Naša misija je da dobrim strateškim planiranjem mobilišemo i organizujemo građane kako bismo rešilii probleme sa kojima se zajednica suočava. Ta borba se ogleda u online peticijama, protestima, kreativnim akcijama, medijskom pritisku i predlaganju pravno relevatnih rešenja zvaničnicima koji su nadležni da se taj problem reši.

Vizija

Danas zajednica koju smo okupili zajedno brine o okolišu – prirodnom i socijalnom, brinemo o obrazovanju, zdravstvu, ljudskim pravima i demokratskim vrednostima. Ako ste na istoj frekvenciji sa nama- uključite se u zajednicu. Pomažemo onima koji se žele uključiti pokretanjem vlastite peticije ili brzo reagujemo kada postoje goruća pitanja koja zahtevaju učešće velike zajednice budnih građana.

103075175_172768597597859_639496951517063746_o

~Budite u toku sa našim dešavanjima, peticijama koje pokrećemo, događajima koje organizujemo - zapratite nas na društvenim mrežama~

Dosadašnji uspeh

Šta smo do sada postigli?

0 +

Pokrenutih Peticija

0 +

Prikupljenih potpisa

0 +

Promena

Koja je tvoja #idejazapromenu

Tim Кreni-Promeni ti pruža idealnu priliku da pokreneš svoju peticiju i rešiš problem sa kojim se tvoja zajednica trenutno suočava. Sve što treba je da popuniš upitnik , a ukoliko peticija ispunjava kriterijume, neko od nas će te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Koje su to vrednosti koje nas pokreću?

Sloboda

Zato što bez nje nema života.

Pravda

Zato što želimo da živimo u pravičnom sistemu koji poštuje različitosti i vrednuje pravila igre oko kojih smo se svi složili.

Solidarnost

Zato što jedni bez drugih možemo, ali ne želimo.

Upoznajte tim

Kreni-Promeni

NAŠ TIM

Marina Pavlić
Izvršni Direktor
marina.pavlic@kreni-promeni.org
Savo Manojlović
Direktor Kampanja
savo.manojlovic@kreni-promeni.org
Luka Savović
Tehnički direktor
luka.savovic@kreni-promeni.org
Kristina Urošević
Kampanje
kristina.urosevic@kreni-promeni.org
Nikola Arsenić
Kampanje
nikola.arsenic@kreni-promeni.org
Aleksandar Đorđević
Tech
aleksandar.djordjevic@kreni-promeni.org
Nataša Vlajsavljević
PR
natasa.vlajsavljevic@kreni-promeni.org