O nama

Ko smo mi?

Pokreću nas vrijednosti i nade svakodnevnih ljudi, a ne stranačka politika. Kreni-Promeni jeste i ostaće nezavisna zajednica. Članovi dolaze iz svih sfera života, a ono što nas okuplja je zajedničko uverenje u pravičnost, solidarnost i hrabrost. Pokrećemo kampanje do kojih nam je stalo na poljima ekološke pravde, ljudskih prava, ekonomske pravičnosti i demokratije. Kreni-Promeni pruža priliku da napravite uticaj - na mrežama, u eteru i na ulicama.

Misija

Misija

Danas postoji bezbroj načina da iznesete svoje mišljenje. Ali kako se osigurati da vas političari slušaju? Naša misija je da dobrim strateškim planiranjem mobilišemo i organizujemo građane kako bismo rešilii probleme sa kojima se zajednica suočava. Ta borba se ogleda u online peticijama, protestima, kreativnim akcijama, medijskom pritisku i predlaganjem pravno relevatnih rešenja zvaničnicima koji su nadležni da se taj problem reši. Uključili smo se u razne borbe i zajedno smo uspjeli pobediti u borbama s malim izgledima za uspeh. Sačuvali smo parkić na Banovom brdu, izborili smo se za dodatni Covid isptini rok za studente, uz našu pomoć su kuce tokom vanrednog stanja dobili dodatni termin za šetnju, uz pomoć partnera smo oslobodili Aleksandra Obradovića.

Vizija

Vizija

Kreni-Promeni se borim za konkretne pozitivne promene koje doprinose demokratiji u Srbiji. Zamišljamo pravednu, kvalitetniju i zdraviju Srbiju. Danas zajednica koju smo okupili zajedno brine o okolišu - prirodnom i socijalnom, brinemo o obrazovanju, zdravstvu, ljudskim pravima i demokratskim vrednostima. Ako ste na istoj frekvenciji sa nama- uključite se u zajednicu. Pomažemo onima koji se žele uključiti pokretanjem vlastite peticije ili brzo reagujemo kada postoje goruća pitanja koja zahtevaju učešće velike zajednice budnih građana.

Кoje su to vrednosti koje nas pokreću?

Sloboda

Zato što bez nje nema života.

Pravda

Zato što želimo da živimo u pravičnom sistemu koji poštuje različitosti i vrednuje pravila igre oko kojih smo se svi složili.

Solidarnost

Zato što jedni bez drugih možemo, ali ne želimo

Dosadašnji uspeh

Šta smo do sada postigli?

0 +

Pokrenutih Peticija

0 +

Prikupljenih potpisa

0 +

Promena

Koja je tvoja #idejazapromenu

Vi birate probleme na kojima želite raditi- mi pružamo strategiju i mogućnosti za najveći uticaj. 

Tim Кreni-Promeni ti pruža idealnu priliku da pokreneš svoju peticiju i rešiš problem sa kojim se tvoja zajednica trenutno suočava. Sve što treba je da popuniš upitnik , a ukoliko peticija ispunjava kriterijume, neko od nas će te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Upoznajte tim

Kreni-Promeni

NAŠ TIM

Marina Pavlić
Izvršni Direktor
marina.pavlic@kreni-promeni.org
Savo Manojlović
Direktor Kampanja
savo.manojlovic@kreni-promeni.org
Kristina Urošević
Kampanje
kristina.urosevic@kreni-promeni.org
Nikola Arsenić
Kampanje
nikola.arsenic@kreni-promeni.org
Aleksandar Đorđević
Tech
aleksandar.djordjevic@kreni-promeni.org
Nataša Vlajsavljević
PR
natasa.vlajsavljevic@kreni-promeni.org
Jovan Janjić
Donacije
jovan.janjic@kreni-promeni.org