Politika Privatnosti

Za naše udruženje Kreni-Promeni nije važna samo borba za zdraviju, slobodniju i pravedniju Srbiju . Veliku važnost pridajemo i zaštiti Vaših ličnih podataka. Zato poštujemo Vašu privatnost i želimo da imate poverenje u nas kada se radi o zaštiti ličnih podataka. Mi ćemo Vas uvek transparentno obavestiti o tome zašto nam trebaju Vaši podaci i koliko dugo ćemo ih čuvati. Svaka poseta korisnika na našem sajtu je anonimna, osim u osim ako nam korisnik pri donaciji, lično ne da svoje podatke kao što su: ime, adresa elektronske pošte,ili kontakt telefon. U cilju obezbeđivanja najveće moguće sigurnosti, informacije se uvek prenose u enkriptovanom obliku. Takođe naš sajt poseduje i CloudFlare sistem zaštite podataka.

Privatnost korisnika:

Sve podatke o vama prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta i što boljem vašem korisničkom iskustvu. Samim pristupom sajtu vi prihvatate ovu Politiku privatnosti. Naime, kreni-promeni.org ne koristi nijedan od programa koji mogu nasilno, bez saglasnosti korisnika, da pročitaju lične podatke sa korisnikovog računara. Naš odnos prema ličnim informacijama korisnika je veoma jasan: mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne delimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika, osim u slučaju  zakonske osnove utemeljene, pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omoguciti uvid u lične podatke, tada smo u dužnosti da vaše lične podatke dostavimo, gde se takođe i nalaze uputstva i koraci potrebni da bi vaša donacija bila uspešna.

Zaštita korisnika:

Svakodnevno ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurne uz nas. Radi zaštite našeg udruženja i vas korisnika sajta kreni-promeni.org, zadržavamo pravo da svaku zloupotrebu istražimo, prijavimo i pokrenemo pravne akcije u onolikoj meri koliko nam Zakon Republike Srbije dozvoljava. Takođe da bismo umanjili šanse da do toga dođe, naš sajt poseduje posebnu vrstu zaštite pod nazivom CloudFlare, o kojoj više možete saznati pretragom na vašem web pretraživaču.

Donacije:

Sve naše aktivnosti zahtevaju dosta sredstava za realizaciju, te nam je iz tog razloga potrebna pomoć kako bismo mogli da nastavimo da nižemo POBEDE, ali i da unapređujemo naš rad. Iz tog razloga  na našem sajtu postoji kategorija, gde svi zainteresovani građani mogu da nam doniraju finansijska sredstva koja su nam potrebna u realizaciji naših aktivnosti, kreativnih događaja, protesta.. Korisnici mogu da biraju između tradicionalne uplate u najbližoj banci,ili pošti  i uplate preko jednog od naša dva platna sistema koje posedujemo, a to je WSpay sigurnosni sistem plaćanja karticom , ili PayPal. U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka prilikom donacije molim vas da pogledate našu Donatorsku politiku.

Kolačići:

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši nacin koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačica se koriste i u svrhu analitike, plasiranja najave nekog od naših događaja , ili online peticije. Prilikom prve posete sajtu, iskočice vam obaveštenje o svim kolačićima koje koristimo, koje podatke oni uzimaju i u koje svrhe. Svi kolačići su svrstani u sledeće kategorije: nephodni, za unepređenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez neophodnih kolačića nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Za sve ostale kolačiće, imaćete mogućnost da li želite da prihvatite njihovo korišćenje ili ne. Ako ne prihvatite da koristite takve kolačiće to vas neće onemogućiti da koristite sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja.

Dodatna pitanja i prijave:

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi vaše privatnosti, ili želite da nam ukažete na povredu vaše privatnosti možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti formu na sajtu : https://kreni-promeni.org/kontakt/ , ili tako što ćete nam pisati na: peticije@kreni-promeni.org .