Konkurs za poziciju: Social media Specialist!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Play Video

Mi smo udruženje građana koje koristi digitalne alate kako bi “online” organizovanje i podršku građana pretočili u stvaranje konkretnih pozitivnih promena u našoj zemlji. 

Promena na “bolje” se ne dešava sama od sebe: neophodna je dobra strategija, mobilizacija i organizacija građana putem online peticija, protesta, kreativnih događaja i medijskog pritiska na donosioce odluka. U svemu tome društvene mreže igraju veliku ulogu.

Naša vizija je stvaranje uslova koji će građanima Srbije omogućiti da koriste svoja prava i slobode, kako bismo živeli u društvu gde su svi prihvaćeni i zaštićeni bez obzira na to ko je blizak izvorima moći i kojim resursima raspolaže.

Tražimo pojačanje za naš tim, potrebna nam je:

Kreativna osoba za društvene mreže

Ako voliš i poznaješ online marketing i društvene mreže, prepoznaješ važnost u tome da se glas građana čuje, da se čuju problemi sa kojima se ljudi u našoj zajednici suočavaju, ali i pobede koje ostvaruju, javi nam se!

image-from-rawpixel-id-2030336-jpeg.jpg
Pored kreativnosti, posvećenosti i odgovorne prirode, šta još očekujemo od tebe?

Priključi se Kreni-Promeni timu!

Ukoliko veruješ da imaš ono što je potrebno da se pridružiš našem uspešnom i dinamičnom timu, možeš se prijaviti putem formulara, ili preko email adrese: posao@kreni-promeni.org.

Pošalji nam svoj CV sa fotografijom, kao i motivaciono pismo u kom ćeš navesti zašto želiš da budeš deo tima Kreni-Promeni. Samo kompletne prijave biće uzete u obzir, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Jedva čekamo da te upoznamo!

Konkurs traje do 28. avgusta 2021. godine.